søndag 13. juni 2010

Hvem skriver hva på bloggen?

Mange har lurt på hvorfor bare Marius skriver på bloggen. En naturlig antakelse, siden de fleste innleggene er postet gjennom Marius sin bruker.


Sannheten er at stort sett alle innleggene er skrevet i fellesskap. Siden vi sjelden har nettilgang når vi skriver jobber vi i en tekstbehandler, og når vi kommer til et sted det er nettilgang publiserer vi innleggene.


Publiseringen har blitt Marius sin jobb, han kjenner den litt lunefulle PCen best, og derfor ender innleggene med å bli postet gjennom hans bruker.


Vi har vurdert å opprette en felles bruker, men siden systemet er tett knyttet opp mot våre E-post-, kalender-  og alt mulig annet-kontoer hos Google har vi funnet ut at en fellesbruker ville medføre mye upraktiskheter.


Derfor ber vi alle lesere om å se bort fra hvem som har publisert innleggene og bare gå ut fra at alt på denne bloggen er produsert av oss begge.

1 kommentar:

  1. Dette har jeg også tenkt endel på, altså, hvem er det egentlig som skriver på min blogg. Har tatt konsekvensen av en mulig forvirring og har opprettet en fellesbruker. Den inneholder tre personer. Det er meg, meg selv og jeg. På denne måten vet alle som leser min blogg at det er enten meg, meg selv eller jeg som skriver. Ingen misforståelser der igården nei :P

    Ellers er det fortsatt veldig gøy å følge dere på reisen, selv om vi tre ikke alltid legger inn kommentarer.

    Ps ! Dette innlegget er skrevet av meg selv...

    SvarSlett