torsdag 18. februar 2010

Andre ting vi bærer på


Når det nærmer seg avreise kommer vi til å legge ut hele pakklista vår, men allerede nå er det et par ting vi velger å ta med som ikke nødvendigvis er i alle tursekker.


Sea to Summit vanntett dorullholder
Ja… vi bærer på toalettpapir… og når vi først innrømmer å unne oss den dekadente luksusen det innebærer å ikke bruke mose og lav ønsker vi å holde papiret tørt. Sea to Summit lager en fantastisk vanntett pakkpose med innvendig feste for en rull toalettpapir!

Du henger den rundt halsen etter en lang snor, åpner rullelukkingen og vips; akkurat som hjemme!

Myggstikk ”zapper”
Når du ikke kan se ut gjennom nettingen i teltdøra for bare mygg er myggstikk umulig å komme unna.  ”zapperen” er en liten innretning som gir deg et elektrisk støt på stikket, dette lammer nervene og lindrer kløen! Når du først kommer over den psykiske sperren for å gi deg selv små støt virker dette bedre enn noe salve eller triks.

Sea to Summit vanntett pakkpose med dusj
I fjor sommer trengte vi noen nye vanntette pakkposer, og oppdaget at Sea to Summit lager en med innebygget dusjhode (som bare veier noen gram mer enn en vanlig pakkpose)!

Til vanlig lagrer du klær eller mat i den, og når du trenger en vask fyller du den opp med vann og henger den fra et tre eller klippe – om man velger å fylle den med lunkent vann varmet på bålet eller primusen  holder en fylling til en rask vask for oss begge.

Vi ville aldri båret en dusj om den ikke også hadde en funksjon som pakkpose, men vi har allerede blitt glad i denne!

Thermarest Couples kit
Få ting er så irriterende som når de glatte liggeunderlagene sklir fra hverandre og man ender opp med å ligge rett på bakken når man prøver å krype inntil hverandre på kalde netter.

Thermarest couples kit er to sammensydde remmer med borrelås som holder underlagene samlet

Gode bøker
Etter lange vandredager trenger man å la tankene vandre, vi unner oss hver vår pocketbok – og bytter når vi er ferdige. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar