tirsdag 17. august 2010

Nordkapp - Målet er nådd!

Etter 119 dager med vandring nådde vi i dag Nordkapp - En bittersøt følelse av flere grunner som vi kommer tilbake til i senere innlegg.

Nå starter den lange reisen hjem, så vil vi fortsette å oppdatere bloggen med informasjon vi tror kan være av interesse for andre som vurderer å gjøre det samme som oss (nøyaktig rute, lengde, tider, økonomi, utstyr o.l.).

4 kommentarer:

 1. VI gratulerer og ønsker dere en velfortjent hvile etter en lang tur i en heller dårlig Norsk sommer. Godtgjort å komme frem med all motgangen dere har hatt spesielt værmessig!!! Gleder oss til å ha deg tilbake snart Camilla! Arealf.

  SvarSlett
 2. Godt å se at dere endelig er ferdige med turen. Takk for alle innlegg. Det har vært moro å følge dere på langs, og det fine er at vi når som helst kan 'gjenoppleve' turen her på bloggen 8=)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med vel overstått tur. Dere er flinke og en inspirasjon til oss andre. Har vært gøy å følge dere på turen. Dette er også innlegg og bilder jeg kommer til å se på senere for tips og inspirasjon til egne turer. Gleder meg masse til å se dere igjen. Stoooor klem fra Lise.

  SvarSlett
 4. Tusen takk!! Det er litt uvirkelig å ha turen bak seg! Vi har satt stor pris på tilbakemeldinger underveis, og det er ikke til å skyve under en stol at det er et snev av luksus å kunne tilbringe hustrige høstdager inne på kontoret!! Gleder meg til å se dere igjen!

  SvarSlett